Rólam

Rengeteget lépek színpadra egyedül és zenekarommal, a Hevesi Happy Band-del, járjuk az országot, de külföldön is bemutatkoztunk néhányszor.

felnőtteknek szóló, egyszemélyes koncertjeimen is közel 500 dal közül választok a közönség igénye szerint”. Akár 10-16 hangszeren, a CD-nél is jobb minőségben adom mindezt elő, humorral fűszerezve, mosolyogva, vidámsággal átitatva, néha looper pedállal megtöbbszörözve magam.

Bátran állok ki, énekelek és gitározom akár több ezer ember előtt is, igényesen szórakoztatva őket. Az általam interpretált dalokkal sok embernél régi, szép emlékeket, szerelmeket, érintéseket, bánatokat, boldog pillanatokat, akár illatokat idézek fel. Akik egyszer már élvezhették Hevesi Imre produkcióját, azok mindig felejthetetlen emlékekkel mennek haza. A mai napig is rengeteg olyan emberrel találkozom, akik boldogan idézik fel és osztják meg velem több évtizeddel ezelőtti koncert-élményeiket.


HHB partizenekarommal minden igényes szórakoztató piacon jelen vagyunk (fesztiválok, koncertek, bálok, esküvői-partik, céges rendezvények, avató ünnepségek, egyéb minőségi bulik). Együtt muzsikálni, az olyan, kábítóan csodálatos dolog, mint egy jó kosár-, vagy focicsapattal együtt játszani. Hihetetlen hatással van mind a mai napig rám, amikor őrületesen jól megszólalnak a dalok, és látva a közönség arcát, csillogó tekintetét, mindig úgy érzem, hogy nem csinálom hiába.

Ez a semmihez sem fogható érzés “magától visz előre”, rengeteget koncertezünk, bő hat év alatt 2017. augusztus 4-én ünnepeltük a 750. előadásunkat, s a show megy tovább…