Esküvői ajánlatunk

Kedves Jegyespár!

Zenekarommal, a Hevesi Happy Band-dal évente több esküvői zenekari felkérésnek is eleget teszünk országszerte. Jellemzően azok a párok keresnek és kérnek fel bennünket, akik a hagyományos, lakodalmas hangulattal szemben könnyedebb, rugalmasabb, modernebb, de mégis vidám és lendületes stílusú szórakozást keresnek. A sok felkérésnek köszönhetően ezek az esküvői partik már zenekarunk egyik fő profilját jelentik.

Hogy mivel tudunk hozzájárulni, hogy a esküvőtök valóban életetek legszebb napja legyen?

Minden dalt élőben, hangszereken adunk elő. Zenekarunk 6 tagú, összeszokott profi zenészekből áll. A rendezvény alatt folyamatosan figyelemmel kísérjük a közönség reakcióit, ehhez viszonyulva választjuk a soron következő, hangulatfokozó vagy éppen pihentetőbb dalokat. Így biztosítani tudjuk, hogy az esküvői mulatság mindenkiben elégedettséget, szép és felejthetetlen emlékeket hagyjon.

Az esküvői repertoárunkban nagyon sok stílusú dal közül lehet válogatni, melyben egyaránt megtalálhatóak jazz-standard, latin-amerikai, nosztalgia, disco, rock’n roll, twist, funky, retro stílusú dalok. Repertoár innen megnyitható.

Gyakori igény, hogy teljesítsünk különleges zenei kívánságokat is a rendezvény folyamán. Természetesen előadjuk kedvenc dalaitokat 1-2 mű erejéig, kérésre egyénre szabottan.
(ezt már a megrendeléskor jelezni kell, legalább az esküvőt előtt 2 hónappal)

Minden esküvői partit már hetekkel előtte előkészítünk azzal, hogy egyeztetünk a párral vagy a szervezőkkel, felmérjük az igényeket, elképzeléseket. Az egyeztetés során kifejezett hangsúlyt fektetünk arra, hogy kialakítsuk a zenei hangulat stílusát, mely elégedettséget kelt majd a boldog pár és a vendégek, rokonok számára is egyaránt.  Repertoár innen megnyitható.

Tudjuk a módját annak, hogyan varázsoljunk óriási hangulatot életetek Nagy Napjára!

A fellépési díj minden esetben egyedi árajánlatot igényel, amit az igények felmérését követően tudunk adni.

Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül is kérhetitek ajánlatunkat (ide kattintva elérhető, vagy az oldalsávból), vagy telefonon kereshettek a +36-20-330-3621 számon vagy emailben az hevesiimre21@gmail.com címen.


Végül egy nagyon hasznos segítség:
Vannak visszatérő, gyakran ismétlődő kérdések, melyeket összefoglalva megválaszolunk.

 Gyakran ismételt kérdésekre (GYIK) a válaszok:

 

1. Megtanulnak-e egy kedvenc dalt?

- Ennek semmi akadálya, ám az ilyen jellegű igényeket az esküvő előtt legalább 2-3 hónappal jelezzétek! Köszönjük!

2. Mit jelent az egész éjszakás fellépés, ez mennyi műsoridőt takar, milyen időközönként tartanak szünetet?

- Fellépéseket 18-03 óra közötti időszakra vállalunk, plusz félóra ingyenes. Ez idő alatt 5×60-70 perces zenei blokkot játszunk, melyek között 15/20 perces szüneteket tartunk. Műsoridő-hosszabbítás a jelzett időponton túl – felár ellenében – lehetséges, de ennek maximált időtartama 2 óra hossza. A felár összege mindig fix és előre egyeztetett.

3. Amennyiben a jelzett időpontnál később kezdődik a fellépés, úgy tolódhat-e a műsor befejezésének időpontja?

- A zenekar a szerződésben megjelölt kezdési időpontban minden esetben készen áll a műsor-szolgáltatás megkezdésére, így amennyiben ezt önhibáján kívül nem tudja megtenni (pl. csúszik a program-, a vacsora, extra műsor vagy fellépő van, egyéb külső körülmény), ettől a befejezés időpontja még nem változik. Amennyiben a műsorkezdés időpontja a zenekar hibájából tolódik, úgy természetesen a befejezés időpontja is e szerint változik – felár nélkül.

4. Ha nem kell egész éjszaka zenélni, olcsóbb-e a fellépti díj?

- Élőzenekar lévén egy este csak egy fellépést tudunk elvállalni, ezért zenekarunk napidíja mindig fix, még akkor is, ha rövidebb műsort kell adni. Koncerteken, ahol kb. 1-3 órát kell zenélni szintén ugyanennyi (sőt néha több is) a tiszteletdíjunk.

5. Tudnak-e kisebb létszámban fellépést vállalni?

- Zenekarunk 6 fővel vállal fellépést, mert csak így tudjuk garantálni az általunk képviselt minőséget több órán keresztül. Nem beszélve azokról a zenei dolgokról, hogy: hangszerelés, vokálok, stílusok váltása,… stb.

6. Mit tartalmaz a fellépti díj?

- A mindenkori fellépti díj tartalmazza a 6 fős zenekar, valamint a hang- és fénytechnika költségeit (maximum 500 főig), de a zenekar szállítási- és útiköltségét nem. Ebben egyeztetés szükséges! A hang- (hangfalak, CD lejátszó) és fénytechnikai berendezések, kizárólag a zenekar hangzását szolgálják, ezeket – a hangszereken kívül – térítésmentesen rendelkezésre bocsátjuk a rendezvény további szereplői számára (vőfély, sztárvendég). Amennyiben az adott rendezvényen, az előzetesen jelzett technikai paramétereken túl más jellegű igénye lenne a megrendelőnek, akár egy további fellépőnek (sztárvendég vagy zenekar), úgy ez megegyezés szerint külön díjelszámolást igényel.

7. Gépi vagy élő zene szóljon a vacsora alatt?

- Tapasztalataink szerint az élőzene minden esetben zavarja a vacsora alatt a vendégeket, mivel dobon és elektromos hangszereken egy bizonyos hangerőszint alatt nagyon nehéz úgy játszani, hogy halk, de élvezhető legyen a muzsika. Ehelyett ajánlott a gépi háttérzene, erre remek – a legkülönfélébb stílusú – zenei gyűjteményünk áll rendelkezésre. Mindamellett a vendégeknek szinte mindegy, hogy élő- vagy gépi zenét hall, hiszen úgysem a zenekarra, a zenére koncentrál, hanem beszélget a régen látott rokonokkal, barátokkal, vacsorázik, vagy esetleg dohányzik, levegőzik…stb.

8. Nemzetközi esküvőre keresünk zenekart. Játszanak-e külföldi számokat?

- Zenekarunk számos külföldi esküvőn, fesztiválon, céges rendezvényen, konferencián lépett már fel. Az utóbbi időben esküvői fellépéseink nagy százalékát teszik ki a nemzetközi esküvők (angol, amerikai, ír, spanyol, görög, olasz, szlovák, német). Repertoárunkon megtalálhatók a legkülönfélébb nemzetiségi zenék. Kérésre szívesen megtanulunk egy-két kedvenc dalt.

9. Játszik-e a zenekar mulatós-, lakodalmas zenét?

- Ha nagyon nagy a nyomás, akkor ez is szerepelhet repertoárunkon, de nem ez a főprofilunk, ezért csak éjfél utánra ajánljuk! Többek között olyan közkedvelt slágerek, mint a Hosszú fekete haj, az Aranyeső, a Bubamara, az Avilem, a Kék a szeme, vagy a klasszikus magyar csárdások, a Lakodalom van a mi utcánkban, Az a szép, az a szép, Vörös bort ittam az este, illetve néhány operett sláger: Jöjjön ki Óbudára! Hétre ma várom a Nemzetinél; János legyen fenn a János-hegyen!…

10. Kérnek-e előleget, mit kell tudni a fizetési feltételekről?

- Minden alkalommal 30 – 50% előleget kérünk, a fennmaradó részt és az útiköltséget – a szerződés szerint – a helyszínen, a beszerelés után kell kiegyenlíteni.

 

Köszönettel: a Hevesi Happy Band